Bitcoin-prisen har for nylig blækket

Bitcoin Price Analysis 16/02/2016 – Stående ved 400!
SARAH JENN | 16. FEBRUAR 2016 | 4:16 AM

Bitcoin Price Key Highlights
Bitcoin-prisen har for nylig blækket forbi den faldende trekantresistens, der er synlig på 1-timers og 4-timers diagrammer.
Pris zoomet op til $ 400 psykologisk modstand som forventet , men det ser ud til at være oprettet for en pullback.
Ved hjælp af Fib værktøjet på breakout rally afslører potentielle niveauer, der kan holde som støtte i tilfælde af en korrektion fra uptrend.
Bitcoin-prisen har vist stærk bullish momentum med sin trekantbrud, men købere kan vente på at komme ind på bedre niveauer på en tilbagekøb.

Potentielle supportzoner Bitcoin Revolution

Den 38,2% Fibonacci retracement niveau synes at have holdt som nærtidsstøtte med den hurtige hoppe, men Bitcoin Revolution en større korrektion til de lavere Fib niveauer er stadig en mulighed. 50% niveauet er omkring $ 390, hvilket også er et psykologisk støtteområde, mens 61,8% Fib ligger tæt på de dynamiske bøjningspunkter ved de glidende gennemsnit.

En endnu større tilbagekobling kan vare indtil den knuste trekant modstand nær $ 370 og lige lidt under 100 SMA. Dette kortsigtede glidende gennemsnit ligger under den længerevarende 200 SMA for nu, hvilket tyder på, at der er flere ulemper, men en opadgående crossover synes at være brygning.

Hvis denne krydsning finder sted snart, kan flere købere deltage i folden i forventning om vedvarende gevinster for bitcoin-prisen.

bitcoin, btcusd

Stokastiske er stadig på vej ned, så sælgere er stadig på toppen af ​​deres spil, indtil oscillatoren når den oversoldede region og bliver højere. RSI har en langt længere vej at gå, før man når oversoldniveauer, så en større korrektion er faktisk muligt.

Markedsrisici
Tilbagesendelse af kinesiske investorer fra deres forårsfest ferie og fraværet af flertal af amerikanske handlende under gårsdagens præsidentens dag kombinerede kræfter til at veje på dollar for sikker havn. Risikogen appetit var i spil i de seneste handelssessioner, hovedsagelig ansporet af håbet om, at mødet mellem Rusland og nogle OPEC medlemslande kunne øge råoliepriserne.

Rusland taler med lederne i Saudi-Arabien, Venezuela og Qatar i dag for at forsøge at komme med et forslag om at trimme produktionsniveauerne og derved holde et låg på de seneste prisfald. Enhver indikation på, at en aftale kan nås hurtigt, kan føre til en anden risikostyring, der løfter bitcoinprisen i processen.

Kun Empire State Manufacturing Index skyldes den amerikanske økonomi i dag, og en forbedring er øje, hvilket sandsynligvis fører til nogle gevinster for amerikanske dollar, hvis de faktiske aflæsninger slår forventningerne. På den anden side kan dårlige resultater muliggøre, at bitcoin price uptrend genoptages med det samme, hvilket sandsynligvis skubber det forbi de tidligere highs omkring $ 409.

Stærkere bullish momentum kunne endda føre til en rally op til trekanten modstand på $ 430 og til toppen af ​​den langsigtede symmetriske trekant formation nær $ 450-460. Niveauer at se lige nu er $ 375 og $ 385 for en potentiel korrektionstop og den forrige høj på $ 409 for en mulig pause højere og en fortsættelse af det bullish løb.

Related Post