Crypto-hackere donerer $ 20 000 dollar i Bitcoin til veldedighetsorganisasjoner

Kryptohacker sendte totalt $ 20 000 til veldedighetsorganisasjoner.
Den ideelle organisasjonen avviste donasjonene siden de ble gitt av hackere.
En nylig rapport fra BBC har informert om at noen kryptohackere fra darkside har donert omtrent 10 000 dollar i kryptokurver, nøyaktig Bitcoin Profit, til to forskjellige veldedighetsorganisasjoner. Denne spesielle handlingen har forlatt mange cybersikkerhetseksperter som spekulerer i motivene til disse hackerne for en så snill gesthandling. Mest sannsynlig ble Bitcoins-donasjonene til organisasjonene innhentet ulovlig.

Kryptohacker donerer for en bedre verden
I følge rapporten er veldedighetsorganisasjonene som er involvert i de mystiske donasjonene nemlig Children International og Water Project. Organisasjonene mottok omtrent $ 10 000 Bitcoin (0,88 BTC) hver fra kryptohackerene. Årsaken bak donasjonen er kanskje gjenstand for spekulasjoner blant eksperter i digital valuta og cybersikkerhet. Med hackernes ord var imidlertid donasjonene ment å „gjøre verden til et bedre sted.“

En cyberekspert, Brett Callow, bemerket at donasjonene fra kryptohackerne er et veldig uvanlig skritt og utgjør første gang der midler fra løsepengerhandler blir donert til ideelle organisasjoner. Hva hackerne har som mål å oppnå fra sine handlinger, er fortsatt usikkert, ifølge Callow. Den velvillige handlingen legger seg heller ikke opp.

Relaterte innlegg

  • Bitcoin-svindel tar $ 79.480 fra intetanende brukere
  • Felles styrke arresterer 20 kryptosvindlere over hele EU
  • NewZealands kryptosvindel mistenker får anonymitet
  • Kryptokriminalitet: DOJ anklager seks menn for hvitvasking av penger i krypto og kasino

Veldedighetsorganisasjoner. avviser hackers donasjon
Uansett hva hackerne har til hensikt å donere disse Bitcoins, vil ikke veldedighetsorganisasjonen underholde det. Children International innrømmet i rapporten at de ikke kommer til å akseptere donasjonen, gitt at den er relatert til hackere. Talsmannen for den ideelle organisasjonen bemerket nøyaktig:

Hvis donasjonen er knyttet til en hacker, har vi ikke tenkt å beholde den.

Giving Block (TGB), plattformen som lette betalingen, virker uvitende om at donasjonene ble presset av hackere. TGB forsikret at det for øyeblikket etterforsker saken og vil returnere midlene tilbake til avsenderne, forutsatt at det bekrefter at midlene ble sendt av hackere.

Related Post