Digital Bank WB21 tilføjer Bitcoin Indbetalingsmulighed

Bitcoin er begyndt at lave bølger i bankverdenen, omend ikke i traditionel forstand. Digitalbank WB21 er den første af sin art til at acceptere Bitcoin-indskud. Med over 650.000 kunder kan denne nyhed være ret stor for verdensomspændende Bitcoin adoption fremadrettet.

Tilføjelsen af ​​Bitcoin-indskud til WB21 er et væsentligt skridt, da kunderne direkte kan deponere penge til deres kontrolkonti. Alle betalinger håndteres af BitPay, verdens førende Bitcoin betalingsprocessor. Dette firma har mange års erfaring i at håndtere Bitcoin betalinger, og vil være en værdifuld allieret for den digitale bank.

WB21 ser værdien af ​​Bitcoin i Banking
I Fintechs og digitale banks verden er innovation en nøglefaktor. WB21 erkender behovet for forskellige indskudsmuligheder, og introduktion af Bitcoin er et smart valg. Takket være dens globale appel, hastighed og stærkt nedsatte bedragerier synes kryptokurvindskud at være den logiske fremadrettet måde.

WB21 Grundlægger og CEO Michael Gastauer fortalte medierne:

„En bank accepterende bitcoin er ret usædvanlig, men det giver total mening for os og giver enorme fordele til vores kunder. Vi tilbyder øjeblikkelig konto åbning i 180 lande. Problemet, nogle af vores klienter står overfor, er at foretage indskud, hvis vi ikke opretholder en lokal konto i deres land. Ved at acceptere bitcoin kan vores kunder straks overføre penge til deres WB21-konto fra ethvert land i verden. Så snart de sender bitcoin til vores adresse, krediterer vi værdien i den valuta, kunden har valgt til deres checkkonto. Midlerne er øjeblikkeligt tilgængelige på kontoen og kan sendes ud via bankoverførsler eller brugt med et WB21 betalingskort. Processen til at konvertere bitcoin til kontanter på en bankkonto er den hurtigste jeg er opmærksom på. For os er accepten af ​​Bitcoin en fantastisk måde at understøtte vores globale udrulning og forbedre kunderne til at afsætte depositumoplevelse. “

Det er interessant at bemærke de debitkortløsninger i den digitale bank, der også kan finansieres med Bitcoin, ligesom andre virksomheder, der er aktive i dette rum. Dette vil tilføje ekstra bekvemmelighed, når du forsøger at bruge cryptocurrency. Desuden ser det ud til, at Bitcoin-indlån krediteres til nul bekræftelser, hvilket er ganske bemærkelsesværdigt.

BitPay ser også værdien i, hvad WB21 forsøger at gøre, da den digitale bank baner vejen for spændende ændringer. Fusionen af ​​digital banking med Bitcoin kan give forbrugerne over hele verden det fulde sæt af finansielle tjenester, de søger. Desuden er dette et andet klart eksempel på, hvordan bank og Bitcoin kan arbejde sammen, snarere end at modsætte sig hinanden.

Related Post

Fußball-SlotsFußball-Slots

Die Football-Slots sind heutzutage von einer der beliebtesten Sportarten inspiriert und enthalten eine Vielzahl themenspezifischer Symbole, die mit akustischen und visuellen Effekten kombiniert werden. Die Spieler werden viel Spaß daran