ECBs Mario Draghi vil opfordre regeringerne til hurtige finansielle reformer

ECBs Mario Draghi vil opfordre regeringerne til hurtige finansielle reformer
JP BUNTINX | 17. JULI 2016 | 12:00

Brexit-faldet vil medføre stor økonomisk usikkerhed i Det Forenede Kongerige og euroområdet. ECBs præsident Mario Draghi vil sandsynligvis bede regeringerne om at øge euroområdets økonomi i de kommende uger. De fleste finansielle eksperter så denne beslutning fra miles væk. For den syvende gang ser det ud til, at en helikopterpenge er ude på horisonten.

Bitcoin Code pres for at komme op med en løsning

I lang tid har de internationale centralbanker været afhængige af en meget let pengepolitik . Selv om de vidste alt for godt, at situationen ikke ville vare for Bitcoin Code evigt, satte de lidt arbejde i at komme med en anden handlingsplan. Nu da denne pengepolitik har ramt glasloftet, vender de sig mod regeringerne for en semi-bailout.

Selv om det ikke forventes, at ECB vil ændre sin egen monetære holdning torsdag, vil regeringerne blive bedt om at bruge flere penge, hvor det er muligt. Det bør i teorien fremskynde reformerne af den finansielle sektor. Desværre vil disse opkald sandsynligvis falde på døve ører igen, da Tyskland ikke har til hensigt at opgive sit skatteoverskud lige nu. Desuden er de ikke interesserede i at samle flere penge på europæisk plan, medmindre de får mere magt.

Hvis man antager Bitcoin Evolution

Hvis man antager, at der ikke vil blive forsøgt at Bitcoin Evolution overholde Draghis forslag, vil resultatet af Brexit falde på ECBs skuldre. Men selv Mario Draghi må indrømme, at der er få muligheder tilbage på bordet for at håndtere denne truende recession. Flere helikopter penge er altid en mulighed, omend det bliver langt mindre effektivt hver gang det bruges.

Den truende italienske bankkrise hjælper ikke noget på nuværende tidspunkt. Draghi forventes ikke at tage nogen drastiske foranstaltninger frem til 8. september, når de nye inflationsfremskrivninger vil blive præsenteret. Det ser imidlertid ud til at være kun et spørgsmål om tid, indtil Draghi og ECB ændrer deres pengepolitik, da det nuværende forløb ikke giver positive resultater.

Sandsynligvis ingen indvirkning på Bitcoin overhovedet
Cryptocurrency entusiaster kan forvente, at disse problemer vil påvirke Bitcoin prisen på et tidspunkt. Det er usandsynligt, at det vil ske på kort sigt, da hverken Brexit eller den italienske bankkrise ser ud til at påvirke Bitcoin. Så igen virker kryptokurrency uden for rækkevidden af ​​traditionel finansiering, så resultatet ikke er helt uventet. Samtidig er der et argument om, hvordan disse problemer heller ikke påvirker Bitcoin på en negativ måde.

Related Post